Κάντε αναζήτηση στο Minute Tips


Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Οξυζενέ για την Κουζίνα

Ίσως τα βακτηρίδια που αναπτύσονται στα τρόφιμα, με το ψήσιμο να καταστρέφονται, όμως τι γίνεται με τον νεροχύτη και τις επιφάνειες της κουζίνας;  Φτάνει το σαπούνισμα για να απομακρύνει τα βακτηρίδια, που άφησε το κρέας, που μόλις μαγειρέψατε;  Αν δεν εμπιστεύεστε και θέλετε να απαλαγείτε από τα χημικά καθαρισμού, υπάρχει ένας απλός τρόπος, να διατηρείτε τον νεροχύτη και τους πάγκους εργασίας στην κουζίνα καθαρά και απαλλαγμένα από βακτηρίδια. Βάλτε σ' ένα πλαστικό δοχείο σπρέϋ, μία δόση νερό και μία δόση οξυζενέ (υπεροξείδιο του υδρογόνου). Αυτό ήταν! Ψεκάστε τις επιφάνειες της κουζίνας με το υγρό και απαλλαγείτε από τα βακτηρίδια, ακόμη και από αυτό της σαλμονέλας. Σκουπίστε με καθαρό πανί ή ακόμα καλύτερα με χαρτί κουζίνας, το οποίο πετάτε μετά από κάθε χρήση.  Το διάλυμα αυτό ενώ καταστρέφει τα βακτηρίδια, είναι εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο, αφού περιέχει απλά οξυγόνο.
Για να είναι αποτελεσματικός ο καθαρισμός, μην χρησιμοποιείτε τα πανιά κουζίνας πάνω από μία φορά. Αν χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι, μην ξεχνάτε ότι και τα σφουγγάρια μπορεί να είναι εστία βακτηριδίων. Ένας καλός τρόπος να απολυμάνετε το σφουγγάρι σας, είναι να το βάλετε για 2 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων, εφ' όσον βέβαια δεν έχει σύρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόσφατα

Recent Posts Widget

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Όροι Χρησης


Οι συνταγές και οι συμβουλές εδώ, έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την οποιαδήποτε ιατρική αγωγή, γι' αυτό πριν χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Όλες οι πληροφορίες στο site μας παρέχονται δωρεάν, ως έχουν, μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσω του Ίντερνετ, χωρίς δηλαδή κάποια εγγύηση, άμεση ή έμεση ως προς το αποτέλεσμα. Οι επισκέπτες, συνίσταται και οφείλουν, να δοκιμάζουν τις συνταγές πριν την εφαρμογή. Διαβάστε εδώ: Όροι Χρήσης - Disclaimer

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP